Wednesday, November 16, 2011

What's new

Jeg er for tiden i gang med at lægge sidste hånd på et Alice i Eventyrland-kostume (tegnefilmen), som jeg skal bruge til en meget forsinket Halloween-fest i december.
Jeg planlægger også at få taget billeder af alle de ting jeg har lavet i løbet af det sidste års tid, som jeg aldrig fik lagt op.
I sidste uge købte jeg det første stof til mit næste store sommerscenarie projekt: Praedia 2, Kongens Epilog. Jeg skal sy en kjole i sort hør, af et super flot mønster. Meget figursyet og helt utrolig vid forneden. Jeg skal også lave en kåbe af sort uld, som jeg håber jeg har tid og overskud til at lave med fór.

Flere oplæg følger snart :)

At this moment I am laying the finishing touches on an Alice in Wonderland costume (the cartoon) which I am going to use at a very delayed Halloween party in December. I also plan on getting pics of all the things I made in the past year which never made it  to the web site.
Last week I bought the first fabric for my next big summer projekt: Praedia 2: The Epilogue of the King. I am going to make a dress in black flax  from a very beautiful pattern, fitted at the top, very wide on the bottom. I also plan on making a robe from black wool, and I hope that I have the time and energy to making it lined.

Stay tuned :)

1 comment:

Kavli said...

Nææææh :) Se nu lige hvilken blog jeg fandt! Hvad er det du skal spille til Praedia btw?

- Kavl